© 2023 by Kmetija Mežnarjevi Sežana - Domači izdelki. Proudly created with Wix.com

  • Instagram Social Icon

O nas

Kmetija Mežnarjevi je nastala leta 2013, ko sva Špela in Mitja, takrat še mlad študentski par, začela obujati staro, propadajočo kmetijo na Jakovcah nad Podnanosom. Začela sva skromno, z nekaj deset kilogrami čebule in približno deset kilogrami česna pridelka. Počasi sva ob študiju in kasneje službi ter dvema čudovitima punčkama Evi in Maji, povečala obseg pridelka in naši ponudbi dodala še fižol.

Leta 2016 sva podedovala tudi nasad kakijev v Dekanih, ki so v sezoni 2018/19 še posebej bogato obrodili. Zato sva se odločila, da je čas za nov korak na najini kmetiji. Odprla sva dopolnilno dejavnost in sedaj nudiva tudi domače marmelade, sušeno sadje, sadne prelive, likerje, sušeno in vloženo zelenjavo, začimbe in začimbne soli ter še mnogo zanimivega.

 

Najdete nas lahko na kmečki tržnici v Ajdovščini, na različnih dogodkih in sejmih (npr. božična tržnica v Ajdovščini, Štefanovo v Vipavi, praznična tržnica v Vipavskem Križu) na tržnici v BTC-ju v Ljubljani ter v naši družinski trgovinici na Vipavski cesti 13/f v Ajdovščini.

Delo na kmetiji

Pobiranje čebule

Domači dekanski kakiji

Njiva fižola

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now